Perhekahvilaohjaajien verkkokurssi 17.2. - 22.3.2020

Helmikuussa 2020 käynnistyy perhekahvilaohjaajille tarkoitettu verkkokurssi. Verkkokurssilla tutustutaan MLL:n perhekahvilan toimintaperiaatteisiin ja pohditaan omaa roolia perhekahvilaohjaajana. Osallistuja saa kurssilta sekä tietoa että käytännön ideoita perhekahvilatoimintaan. Koulutus on tarkoitettu MLL:n uusille perhekahvilaohjaajille ja se sopii myös pidempään ohjaajina toimineille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan perhekahvilaohjaajina. Lisätietoja verkkokurssista löydät täältä.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut oman piirin koordinaattorille. Koulutukseen ilmoittautumiset 12.2.2020 mennessä Lapin piirissä koordinaattori Jonnamari Kentala jonnamari.kentala@mll.fi tai p./ whatsapp 050 434 1222.