Kesäkerho 27.7.-7.8.

Heinä-elokuun taitteessa järjestettävä kesäkerho on tarkoitettu 1.-4.luokkalaisille lapsille. Kerho järjestetään Rovaniemellä ja kerhon kokoontumispaikkana toimii MLL:n Lapin piirin Perhetoimintakeskus (os. Pirkkakatu 2). Kerhon hinta on 40€ viikolta. Voit ilmoittaa lapsen molemmille viikoille tai vain toiselle viikolle.

Kerho järjestetään arkipäivisin 27.7.-7.8.2020 (ma-pe). Kerhossa on ohjattua toimintaa klo 10-14 välisenä aikana, mutta lapsen voi tuoda kerhoon klo 8 alkaen ja hakea viimeistään klo 16 (paikalla ohjaaja). Kerho sisältää lounaan.

Olemme rajanneet kerhon osallistujamäärän 12 henkilöön ja huomioimme koronatilanteen kerhossa. Pyrimme liikkumaan mahdollisimman paljon ulkona, jotta sisätiloissa oleminen jäisi minimiin.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella keskiviikkoon 30.6. klo 14 mennessä!

Mukaan otetaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja mukaan pääsevien huoltajalle ilmoitetaan ilmoittautumisen onnistumisesta sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisen jälkeen. Tarkastathan roskapostisikin varmuuden vuoksi, jottei viesti mene sivu suun. Kerhoviikot toteutuvat, jos viikottain vähintään 8 osallistujaa.

Lisätietoja: Timo Hakala, p. 050 465 0704, timo.hakala@mll.fi

Ilmoittautumislomake
MLL:n kerho 27.7.-7.8.2020

Ilmoitan lapsen kerhoon seuraavalle ajalle *

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.