Mielenlukutaitoa! -koulutus varhaiskasvattajille
4.5. ja 5.10.2018 Rovaniemellä
Lisätietoa
Ilmoittaudu

Koulutukset

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapin piiri tarjoaa monia erilaisia koulutusmahdollisuuksia eri tahoille. Kauttamme saat asiantuntevaa ja osaavaa koulutusta, juuri teidän tarpeisiinne muokattuna.

Mediakasvatuskoulutusten kohdalta löytyy koulutuspaketteja päiväkodeille, oppilaille, opettajille ja vanhemmille sekä muille alan ammattilaisille.

Tukioppilasohjaaja- ja tukioppilaskoulutukset on suunnattu peruskoulujen yläasteikäisille ja kouluissa tukioppilastoiminnasta vastaaville ohjaajille.

Vanhempainilloista löytyy koulutuksia eri-ikäisten lasten vanhemmille joko koulun vanhempainiltoihin tai muihin tapahtumiin.

Opettajien, päiväkodin henkilöstön, nuorisotyöntekijöiden sekä muiden alan ammattilaisen osaamisen kehittämiseen löytyy koulutuksia ammattikasvattajille

Mentalisaatioperustaiset koulutukset on tarkoitettu lapsiperheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. 

Nuorille ja aikuisille suunnattuja lastenhoitokursseja (60h) järjestetään yhteistyössä esim. yläkoulujen, lukioiden ja kansalaisopistojen kanssa sekä tilauksesta.

Piirin järjestämistä koulutus-, kokous ja virkistystapaamisista paikallisyhdistyksille löytyy lisätietoa osiossa koulutuksia yhdistyksille.