Perhekahvilaohjaajien verkkokurssi 16.9. - 11.10.2019

Verkkokurssilla tutustutaan MLL:n perhekahvilan toimintaperiaatteisiin ja pohditaan omaa roolia perhekahvilaohjaajana. Osallistuja saa kurssilta sekä tietoa että käytännön ideoita perhekahvilatoimintaan. Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja antaa valmiuksia perhekahvilan ohjaustehtäviin ja kävijöiden kanssa toimimiseen. Koulutus on tarkoitettu MLL:n uusille perhekahvilaohjaajille ja se sopii myös pidempään ohjaajina toimineille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan perhekahvilaohjaajina. Kurssi sopii myös MLL:n yhdistyksen hallituksen perhekahvilavastaaville.

Verkkokurssilla opiskelu tapahtuu MLL:n Moodle -oppimisympäristössä ja edellytyksenä on internetyhteys.

Verkkokurssi sisältää neljä jaksoa,  jotka sisältävät itsenäistä MLL:n materiaaleihin tutustumista sekä oppimistehtäviä, jotka perustuvat ideoiden, ajatusten ja kokemusten jakamiseen sekä yhteiseen keskusteluun.

Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutukseen ilmoittaudutaan 11.9.2019 mennessä täältä.

Saat ilmoittautumisen jälkeen kirjautumisohjeet Moodleen. Huom. Lisäksi tarvitset MLL:n Yhdistysnetin tunnukset perhekahvilamateriaaleihin tutustuaksesi sekä Acrobat Reader -ohjelman avataksesi pdf-tiedostoja.

Koulutus järjestetään yhteistyössä MLL:n Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Satakunnan piirien kanssa. Koulutukseen otetaan max 20 osallistujaa.

Hyväksytysti kurssin suorittaneet osallistujat (l. osallistuja on tehnyt oppimistehtävät) saavat verkkokurssista todistuksen.

Perhekahvilaohjaajan digitaalista osaamismerkkiä voi hakea, kun on käynyt kurssin ja ohjannut perhekahvilaa vähintään kuusi kertaa. Lue lisää: https://www.olettarkea.fi/osaamismerkit/

Lisätietoja saat koordinaattorilta jenni.hartikainen(at)mll.fi tai puh. 050 434 1222