Lukumummi- ja vaaritoiminnan koulutus

MLL:n Lapin piiri kouluttaa vapaaehtoisia lukumummeja ja -vaareja ympäri Lappia. Rovaniemen lukumummien ja -vaarien koulutuksesta vastaa vapaaehtoistyönkeskus Neuvokas.

Lukumummit ja -vaarit ovat osa Niilo Mäki Instituutin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kehittämää toimintaa, jolla pyritään parantamaan lasten lukusujuvuutta sekä lisäämään sukupolvien välistä iloa.

Koulutuksessa käydään läpi mm. lukivaikeuslasten kanssa lukemista ja lukutekniikoita sekä maahanmuuttajalasten kanssa lukemista ja sananselitystekniikoita. Lisäksi käymme koulutuksessa läpi kunkin koulutettavan toiveita alueesta/koulusta, millä haluaa toimia.

Seuraava koulutus vapaaehtoisiksi haluaville järjestetään ti 24.9.2019 Kemissä (Hotelli Merihovin Merihovi-kabinetissa, os. Keskuspuistokatu 6-8, 94100 Kemi) klo 10-15.

Koulutukseen osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyksin. Mikäli et pääse paikan päälle, ota yhteyttä joko Lapin piirin koordinaattoriin tai paikalliseen MLL yhdsistykseesi.

Ilmoittaudu koulutukseen täältä.

Lisätietoja: