Kuka lastani hoitaa?

MLL:n hoitajat ovat käyneet MLL:n järjestämän lastenhoitokurssin (60 h) tai he ovat sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia tai alan opiskelijoita. Kaikki hoitajat haastatellaan ja perehdytetään toimintaan. Edellytämme hoitajiltamme ammattivastuuvakuutuksen ottamista. MLL:n lastenhoitotoiminta huolehtii hoitajien jatkokoulutuksesta, valvonnasta ja ohjauksesta. Kaikilta 19.5.2014 jälkeen mukaan tulleilta MLL:n Lapin piirin hoitajilta on tarkastettu rikosrekisteriote.

Tärkeintä on lasten hyvinvointi

MLL:n luotettava hoitaja huolehtii lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtymisestä vanhempien ohjeiden mukaan. Toiminnassamme on monenikäisiä hoitajia, joilla on erilaisia vahvuuksia ja osaamista. Välitämme hoitajan aina perheen tarpeen mukaan. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa.

Perhe voi tilata eri kerroille eri hoitajan tai toivoa tuttua hoitajaa. On tärkeää, että hoidon alkuun on varattu aikaa keskusteluun hoitajan kanssa. Jatkossa, mikäli hoitaja ja perhe haluavat, voivat he sopia lastenhoitokeikoista myös suoraa keskenään.

Oletko kiinnostunut hoitajana toimimisesta? Tule lastenhoitokurssille tai jätä meille yhteystietosi! Lisätiedot tulevista koulutuksista ja yhteystietolomake löytyvät täältä.
Oletko kiinnostunut hoitajana toimimisesta ja sinulla on jo kasvatus-, sosiaali- tai terveysalan koulutusta tai olet alan opiskelija? Hae mukaan toimintaan täyttämällä yhteystietolomake täällä sivun alalaidassa.