Kesäkuun kerhot 7.–11.6. ja 14.–18.6.2021

Kesäkuussa järjestettävät kaikille maksuttomat kesäkerhot ovat tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille lapsille. Kerhot järjestetään Rovaniemellä ja niiden kokoontumispaikkana toimii MLL:n Lapin piirin Perhetoimintakeskus (os. Pirkkakatu 2). 

Kerhot järjestetään arkipäivisin kahdella eri viikolla 7.–11.6. ja 14.–18.6. (ma-pe). Voit ilmoittaa lapsen vain toiselle viikolle. Kerhossa on ohjattua toimintaa klo 10-14 välisenä aikana, mutta lapsen voi tuoda kerhoon klo 8 alkaen ja hakea viimeistään klo 16 (paikalla ohjaaja). Kerho sisältää lounaan. 

Olemme rajanneet kerhon osallistujamäärän 12 henkilöön ja huomioimme koronatilanteen kerhossa. Pyrimme liikkumaan mahdollisimman paljon ulkona, jotta sisätiloissa oleminen jäisi minimiin. 

Mukaan otetaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja mukaan pääsevien huoltajalle ilmoitetaan ilmoittautumisen onnistumisesta sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisen jälkeen. Tarkastathan roskapostisikin varmuuden vuoksi, jottei viesti mene sivu suun. 


Ilmoittaudu mukaan14.5. mennessä!

Ilmoittautuminen on päättynyt!