ILMOITTAUTUMINEN
Perhetoimintakeskuksen kerhoihin

Tarkemmin kerhoista täällä.

Perhetoimintakeskus Rovaniemellä

Perhetoimintakeskus Rovaniemellä on lapsiperheiden kohtaamispaikka, jossa järjestetään monenlaista toimintaa. Lapsilla on mahdollisuus leikkiä yhdessä ja aikuiset voivat vaihtaa keskenään kokemuksia.

Piirissä alkoi huhtikuussa 2016 STEA:n rahoittama Vertaistoimintaa kumppanuudella -hanke, joka tukee rovaniemeläisten perheiden arkea järjestämällä tarpeiden ja toiveisen mukaista toimintaa yhteistyössä monipuolisten toimijoiden kanssa. Samalla toimijoiden yhteistyötä tiivistetään ja vahvistetaan. Lisätietoa hankkeesta tästä.

Voit osallistua monipuoliseen kerho- ja vertaisryhmätoimintaan. Katso tarkemmin sähköisestä kalenterista, sivun vasemmasta reunasta. Viikkokalenterit pdf-muodossa löytyvät sivun oikeasta reunasta. Kerhotoimintaa järjestetään kaksi jaksoa keväällä ja kaksi syksyllä. Lisätietoja kerhoista löydät myös täältä.

Voit myös  käydä kuivittamassa ja syöttämässä lapsia toimiston aukioloaikojen puitteissa ja tilan ollessa vapaa.

Perhetoimintakeskuksen tiloja vuokrataan mm. koulutuksiin ja perhejuhliin esimerkiksi lasten synttäreihin. Tilaohje ja tietoa tilassa olevista astioista sivun vasemmassa reunassa.
Varaustilanteen voit tarkistaa kalenterista, sivun vasemmasta reunasta.

Tykkää Perhetoimintakeskuksesta facebookissa, niin pysyt ajantasalla ajankohtaisista tapahtumista.

Vertaistoimintaa kumppanuudella -hanke
Verkostokoordinaattori
Mervi Saukkoriipi
mervi.saukkoriipi(at)mll.fi

Toimintaa ja tukea rovaniemeläisille perheille:

Jätä idea tai kerro toiveesi tarkemmin.

Sijainti:
Pirkkakatu 2, 96200 Rovaniemi.

Tilavuokra 1.1.2017 alkaen
Hinnat eivät sisällä siivousta, MLL:n jäsenet -10 %.​
- 10€/h (MLL jäsen 9€/h)
- 60€/pv (MLL jäsen 54€/pv)