Viestintäassistentti haussa!

Haemme viestintäassistenttia suunnittelemaan ja toteuttamaan piirimme viestintää STEA:n Paikka auki -ohjelman tuella!

Viestintäassistentin tehtäviin kuuluu piirin eri toimintojen päivittäisviestintä eli sisällöntuotanto, visuaalinen viestintä sekä nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten esitteiden taittoa, valokuvaamista ja kuvien käsittelyä. Kokemus videoiden tekemisestä on iso bonus! Lisäksi työtehtäviin kuuluu yleisiä toimistotöitä.

Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknistä taitoja, hyvää kielellistä osaamista, nopeaa oppimiskykyä, hyviä sosiaalisia taitoja ja itsenäistä työotetta. Tärkeintä on aito kiinnostus tehdä järjestötyötä viestinnän keinoin ja halu hankkia työkokemusta järjestöviestinnän tehtäviin työllistymiseksi.

Tehtävä täytetään STEA:n Paikka auki -avustusohjelman tuella. Avustusohjelman mukaisesti palkattavan henkilön tulee olla työtön ja enintään 29-vuotias. Työsuhde on määräaikainen, 12 kuukautta. Palkkaus sosiaalialan TESin 3. vaativuusryhmän mukaisesti. Työ alkaa 1.7.2020 (tai sopimuksen mukaan).

Jätä hakemus sähköpostitse antti.parkkinen@mll.fi tai postitse Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapin piiri ry/Antti Parkkinen, Pirkkakatu 2, 96200 Rovaniemi. 

Haku päättyy 31.5.2020 klo 16. Koronan vaikutus toimintaamme 

MLL:n Lapin piirin lastenhoitotoiminta välittää hoitajia koronatilanteen vuoksi lähes normaaliin tapaan. Perheiden on kuitenkin syytä huomioida, että MLL:n Lapin piirin lastenhoitotoiminnan kautta ei voi tällä hetkellä tilata hoitajaa sairaalle lapselle tai vanhemman ollessa sairaana. 

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan, tavoitat meidät puhelimitse numerosta 050 465 0704 klo 9-16 välillä.

Perhetoimintakeskus

MLL:n Lapin piirin Perhetoimintakeskuksen kokoontuvat vertaisryhmät on huhtikuun osalta ja usealla ryhmällä myös toukokuun osalta. 

Muutaman ryhmän osalta tilannetta vielä seurataan huhti-toukokuun tapaamisten suhteen.  Ryhmien ajantasaiset tiedot päivittyvät MLL:n Lapin piirin sivuille:

https://lapinpiiri.mll.fi/perhetoimintakeskus-rovaniemella/perhetoimintakeskuksen-toiminta/