Koulutukset yhdistyksille

Piiri järjestää erilaisia koulutuksia yhdistysten vapaaehtoisille. Alla infoa tulevista koulutuksista:

Kevään 2022 koulutukset yhdistysten vapaaehtoisille

Hallitusten vapaaehtoisille:

Hallitustreffejä järjestetään yhteisesti neljän piirin kesken; Lappi, Kainuu, Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

• ke 11.5. klo 17.30-19 Leikkityöpaja kaikille hallitusten jäsenille, perhekahvilaohjaajille ja muille MLL:n yhdistysten vapaaehtoisille.    Aiheena: Leikin mahdollisuudet yhdistystoiminnassa. Illan alustajana toimii leikin asiantuntija Katariina Heljakka keskusjärjestöstä.

Perhekahvilaohjaajille ja -vastaaville:

Perhekahvilaohjaajien verkkotreffejä järjestetään yhteisesti myös neljän piirin kesken; Lappi, Kainuu, Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

• Seuraavat treffit 24.5. klo 12.30-14, teemana Sivis tuet perhekahvilaan ja vertaisryhmiin sekä kesä-ajan toiminta perhekahviloissa .
Ilmoittautuminen koulutuksiin: *

Keskusjärjestön järjestämät vapaaehtoisten verkkovalmennukset

MLL:n keskusjärjestö järjestää noin kerran kuussa MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja teemallisia verkkovalmennuksia arki-iltaisin klo 17.30-19. Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa eikä osallistujamäärää ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät -teemasta riippuen - yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.

Seuraavat valmennukset:

Tulevia varkkovalmennuksia (muutokset mahdollisia):

23.8. Jäsenvastaavien ilta

3.10. Lapsivaikutusten arviointi kunnissa

Koulutusten lähestyessä avattavat ilmoittautumislinkit ja materiaali edellisistä koulutuksista löytyvät nekin Yhdistysnetistä, koulutuskanavalta.

Lisätietoja:

Järjestökoordinaattori Sini Springare