Hoitajan tilaaminen

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoitotarpeeseen esimerkiksi kun lapsi sairastuu tai vanhemmat ovat työmatkalla, haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää yhteistä aikaa. Perhe tilaa palvelun, toimii hoitajan työnantajana ja vastaa työnantajavelvoitteista.
Lue lisää perhe työnantajana.

Lastenhoitotilauksen voi tehdä joko puhelimitse tai netin lastenhoidon välitysjärjestelmän kautta. Tilaus tehdään, kun hoidon tarve on varma. Palkka maksetaan tilatulta hoitoajalta. Emme valitettavasti voi taata, että tilaukseenne löytyy varmasti hoitaja.

Perhe voi tilausta tehdessään toivoa tuttua hoitajaa. On tärkeää, että varaat hoidon alkuun aikaa keskusteluun hoitajan kanssa. Jatkossa, mikäli hoitaja ja perhe haluavat, voivat he sopia lastenhoitokeikoista myös suoraa keskenään.

Lastenhoitovälitys puhelimitse 

arkisin klo 8 - 14 

p. 040 7725078.

Lastenhoitotilaus netissä:

Rekisteröidy ensin lastenhoitoavun käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Jatkossa voit tehdä tilauksia kirjautumalla järjestelmään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi (lähetetään rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi) osoitteessa http://lastenhoito.mll.fi.

Netin kautta voit tehdä tilauksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hoitajavälitykseen tehdyt tilaukset käsitellään arkisin. Saat tilauksesta kuittauksen tekstiviestillä, kun välityspiste on ottanut tilauksesi käsittelyyn. Välitysjärjestelmän kautta on perheillä myös mahdollisuus etsiä itse alueensa vapaita hoitajia. Toivomme tämän helpottavan hoitajan löytymistä varsinkin silloin, kun lastenhoitovälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin.Järjestelmässä pääset lisäksi tekemään ja selaamaan tilauksia sekä tekemään raportteja ja hoitajan palkkatositteita.