Kerhotoiminta

Ilmoita nyt 1.-4. luokkalainen maksuttomaan hiihtolomakerhoon!

Tervetuloa mukaan!

Kerho sisältää päivittäin aamuisin ohjatun puuhatuokion (ulkoillaan sään salliessa), lounaan sekä muuta ohjattua toimintaa (lautapelejä, piirtämistä, leikkimistä.). Lämpimästi tervetuloa viettämään mukavaa hiihtolomaviikkoa ohjatun toiminnan parissa!

Kerhoon otetaan enintään 12 lasta.

Hiihtolomakerho järjestetään Rovaniemen koulujen hiihtolomaviikolla (vko 10, 4.3. - 8.3.2024) ma-pe klo 10-14 MLL:n Lapin piirin Perhetoimintakeskuksessa (Pirkkakatu 2) ja viereisessä Heppapuistossa. Ilmoittaudu mukaan!

Kerho on osallistujalle maksuton.

Huomioithan, että peruuttamattomasta ilmoittautumisesta tai viime hetken peruutuksesta (1.3. jälkeen) peritään 50 euron suuruinen maksu (poikkeus: lääkärintodistus).

Vahvistamme tekstiviestillä lapsen kerhoon pääsyn.

MLL:n Lapin piirin ja Perhetoimintakeskuksen yhteystiedot:
Pirkkakatu 2, 96200 Rovaniemi
lapin.piiri@mll.fi

Saako lapsesi näkyä toiminnasta otetuissa valokuvissa, joita voidaan käyttää MLL:n Lapin piirin sosiaalisessa mediassa ja julkaisuissa?

MLL:n Lapin piiri järjestää 1.–4.-luokkalaisille kaksi kerhoa kesän aikana. Kesän kerhot 2023 ovat nyt täynnä. Kiitos ilmoittautumisesta. Kerhoon valituille ilmoitetaan tekstiviestillä ja sähköpostilla saat tietoa kerhon käytänteistä.

***********************************************************

MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät monenlaisia kerhoja lapsille ja perheille ympäri Lappia, joissa harrastetaan, leikitään ja tutustutaan uusiin kavereihin. Kerhotoiminta perustuu leikkiin ja yhdessäoloon ja niitä ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset.

Yhdistysten kerhotoiminnan löydät yhdistysten omilta sivuilta. Kerhonohjausmahdollisuuksista voi tiedustella lisää suoraan yhdistykseltä.