Tule meille töihin!

MLL:n Lapin piiri on työyhteisö, johon kuuluu niin vakinaisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Tämän lisäksi meillä on myös paljon keikkatyöntekijöitä. Kuten järjestöissä yleensä, valtaosan työnkuva on todella moninainen ja laaja. Suurimmalla osalla on sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhoitoalan koulutus, mutta meille mahtuu osaajia myös muista koulutustaustoista. 

Meillä on matala organisaatio, ja työssämme keskeistä on luottamus, tavoitteellisuus, vastuullisuus ja ilo. Kehitämme toimintaamme koko työyhteisön voimin, ja jokaisen mielipide on yhtä tärkeä.

Avoimet työpaikat:

Tukihenkilöitä tuntityöhön

MLL Lapin piiri ry toteuttaa monipuolisesti palveluja lapsille, nuorille ja perheille. Palvelumme ovat joustavia, tarpeenmukaisia, oikea-aikaisia ja vaikuttavat pitkäjännitteisesti perheen arkeen.

Lapsiperheissä on kasvava tarve erityisesti arjen rinnalla kulkijoista, tukihenkilöistä. Rovaniemelle tukihenkilötyöhön etsitään lisää tekijöitä. Edellytämme työhön valittavalta itsenäistä, sitoutuvaa, asiakaslähtöistä ja joustavaa työotetta. Työ koostuu pääasiassa ilta- ja viikonlopputyöstä vaihtelevin tuntimäärin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus https://lapinpiiri.mll.fi/…/ammatilliset…/tukihenkilotyo/

Lisätietoja: perhepalvelupäällikkö Tiia Nyman tiia.nyman(at)mll.fi p. 040 757 7043.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaisia. Hakijan tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.