Tue työtämme

"Lasten hyvinvointi on meidän kaikkien asia."

MLL:n Lapin piiri on toiminut koko Lapin läänin alueella vuodesta 1950 lähtien. Piiri tarvitsee jatkuvasti varoja lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Voit olla mukana liittymällä vapaaehtoistoimijoiden kasvavaan joukkoon, ostamalla tuotteita tai liittymällä jäseneksi.

Vapaaehtoistoiminnassa voit olla mukana esim. toteuttamassa MLL:n tapahtumia, vapaaehtoisena lipaskerääjänä tai toimimalla erilaisissa tehtävissä perhekahvilassa, perhekeskuksessa, vertaisryhmässä tai kerhoryhmässä. Keräyksistä Lapset ensin -keräys on MLL:n vuosittainen, koko liiton yhteinen keräys.

Liittymällä jäseneksi (keskimääräinen 20e/v) toiminnan tukemisen lisäksi saat jäsenetuja mm. Lapsemme-lehti (4krt/v) ja alennuksia pääsymaksuista, majoitus- ja kylpyläpalveluista sekä tuotteista. Lapin piirissä jäsenet saavat 10 % alennuksen tuotteista ja kerhomaksuista.