Tule mukaan,tue työtämme!

"Lasten hyvinvointi on meidän kaikkien asia."

MLL:n Lapin piiri on toiminut koko Lapin läänin alueella vuodesta 1950 lähtien. Piiri tarvitsee jatkuvasti varoja lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Voit olla mukana liittymällä vapaaehtoistoimijoiden kasvavaan joukkoon, osallistumalla keräyksiin tai liittymällä jäseneksi.

Vapaaehtoistoiminnassa voit olla mukana esim. toteuttamassa MLL:n tapahtumia, lipaskerääjänä tai toimimalla erilaisissa tehtävissä perhekahvilassa, perhekeskuksessa, vertaisryhmässä tai kerhoryhmässä. Löydät lisää näistä mahdollisuuksista Vapaaehtoisille-välilehdeltä. Keräyksistä Lapset ensin -keräys on MLL:n vuosittainen, koko liiton yhteinen keräys.

Lapset ensin -keräyksellä voit tukea toimintaamme 16.6 - 16.9 2021 välisellä ajalla. Tänä vuonna MLL:n Lapin piirin Lapset Ensin -keräyksen tuotolla tuetaan loppuvuonna aloittavaa lapsiperheille ja nuorille suunnattua palvelukokonaisuutta, Arkivoimaa, joka tarjoaa matalan kynnyksen ruoka-apua. Arkivoiman tärkein päämäärä on vahvistaa arjen voimavaroja sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia ennaltaehkäisemällä köyhyys- ja syrjäytymisriskiä.  Lisätietoja asiasta ja lahjoitustavoista täältä.

Liittymällä jäseneksi (keskimääräinen 20e/v) toiminnan tukemisen lisäksi saat jäsenetuja mm. Lapsemme-lehti (4krt/v) ja alennuksia pääsymaksuista, majoitus- ja kylpyläpalveluista sekä tuotteista. Lapin piirissä jäsenet saavat 10 % alennuksen tuotteista ja kerhomaksuista.