Tue työtämme

"Lasten hyvinvointi on meidän kaikkien asia."

MLL:n Lapin piiri on toiminut koko Lapin läänin alueella vuodesta 1950 lähtien. Piiri tarvitsee jatkuvasti varoja lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Voit olla mukana liittymällä vapaaehtoistoimijoiden kasvavaan joukkoon, osallistumalla keräyksiin tai liittymällä jäseneksi.

Vapaaehtoistoiminnassa voit olla mukana esim. toteuttamassa MLL:n tapahtumia, vapaaehtoisena lipaskerääjänä tai toimimalla erilaisissa tehtävissä perhekahvilassa, perhekeskuksessa, vertaisryhmässä tai kerhoryhmässä. Keräyksistä Lapset ensin -keräys on MLL:n vuosittainen, koko liiton yhteinen keräys.

Lapset ensin -keräyksellä voit tukea toimintaamme 1.4.-15.5.2019 välisellä ajalla. Tänä vuonna kohdistamme keräyksestä saadut tuotot tukioppilastoimintaan. Tukioppilastoiminnan tavoitteena on edistää toiset huomioivaa käyttäytymistä, ehkäistä kiusaamista, luoda koulun yhteishenkeä, torjua yksinäisyyttä ja lisätä nuorten osallisuutta koulussa. Keräysrahojen avulla voidaan tarjota lisää tukea tukioppilaiden tärkeään työhön oppilaiden hyvinvoinnin eteen. Lahjoittaa voit osoitteesta https://lahjoita.mll.fi/lappi/

Liittymällä jäseneksi (keskimääräinen 20e/v) toiminnan tukemisen lisäksi saat jäsenetuja mm. Lapsemme-lehti (4krt/v) ja alennuksia pääsymaksuista, majoitus- ja kylpyläpalveluista sekä tuotteista. Lapin piirissä jäsenet saavat 10 % alennuksen tuotteista ja kerhomaksuista.