Yhdistyksille

MLL:n Lapin piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. MLL:n vapaaehtoistoiminta toteutuu pitkälti yhdistyksissä. Vapaaehtoistoiminnan kautta MLL:lla on suora yhteys lasten, nuorten ja vanhempien arkeen.

MLL:n paikallisyhdistykset kokoavat kuntansa perheitä toimimaan, osallistumaan ja vaikuttamaan lapsiperheiden hyväksi. Toiminta muotoutuu paikallisista tarpeista, yhdistyksen voimavaroista sekä alueellisesta ja valtakunnallisista toimintamalleista.

MLL:n Lapin piirin henkilökunta on yhdistyksiä varten. Tehtävänämme on tukea teitä toiminnassanne. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille yhdistyksen tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa.

Koulutuksen lisäksi tulemme mielellämme vierailemaan vaikkapa kevät- ja syyskokouksissa tai perhekahvilassa kertomaan ajankohtaisista lapsiperheiden hyvinvointiin ja yhdistyksen toimintaan liittyvistä aiheista.

Olkaa yhteydessä! Räätälöidään juuri teidän yhdistyksellenne sopiva koulutus tai tapahtuma. Tukea tai tietoja voit pyytää myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Piiritoimisto p. 016 345 824